Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Πρόταση: Αγίου Βαλεντίνου? Δώρο γόβες!!!

Πλησιάζει η μέρα των ερωτευμένων. Μια μέρα που οι περισσότερες γυναίκες περιμένουν πως και πως για να περάσουν όμορφα με το αγόρι τους. Από την άλλοι οι άντρες δεν περιμένουν την συγκεκριμένη μέρα για να "γιορτάσουν" τον έρωτά τους,παρά το δείχνουν,όταν το νιώθουν καθημερινά. Από 'κει και μετά όμως η συγκεκριμένη μέρα είναι μια ευκαιρία για να κάνεις κάποιο δώρο στο ζευγάρι σου,να βγεις και να περάσεις όμορφα. 
Σήμερα λοιπόν θα κάνω μια ιδιαίτερη πρόταση για τους άντρες. Ανάλογα και με την οικονομική δυνατότητα του καθενός βεβαίως.
Εμάς μας αρέσουν οι γυναίκες όταν είναι βαμμένες και όταν εντυπωσιάζουν με το στυλ τους. Πολύ περισσότερο όμως μας αρέσουν όταν συγκεκριμένα αξεσουάρ της σέξυ εμφάνισης τους,τους τα έχουμε αγοράσει εμείς. Με αφορμή λοιπόν την ημέρα των ερωτευμένων σκεφτείτε τι θα μπορούσατε να πάρετε στην κοπέλα σας που θα της αρέσει αλλά θα την κάνει να ανέβει ακόμα περισσότερο στην δική σας ερωτική επιθυμία. Με μια πρώτη σκέψη λοιπόν προσωπικά θα σας πρότεινα γόβες. Ποίος άντρας δεν έχει φανταστεί μια γυναίκα με γόβες. Απόλυτα ερωτικό !!! Θα την ξετρελάνετε αλλά παράλληλα θα είναι ένα δώρο που και εσείς θα το χαρείτε από τη δική σας μεριά. Σκεφτείτε το...
Νίκος Στράντζαλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου